Konkurimi për fotografi

AFATI PËR DËRGIMIN E FOTOGRAFIVE: 20 MAJ 2023

Festivali ndërkombëtar i filmit dhe fotografisë “Travel Fest Albania”, i cili do të zhvillohet në datat 3-7 korrik 2023, fton të gjithë të apasionuarit e fotografisë të dërgojnë për konkurim fotografitë e tyre, duke plotësuar formën më poshtë:

  Rregullat e Aplikimit

  • Çdo fotografi është e vlefshme pavarësisht nga formati ose pajisjet e përdorura.
  • Çdo fotografi duhet të shoqërohet me: Titullin, emri i autorit, vendi, përshkrimi (jo i detyrueshëm) rreth 100 – 200 karaktere.
  • Dërguesi duhet të jetë autori i fotos. Nëse jeni agjent ose përfaqësues, duhet ta specifikoni në seksionin e krediteve në profilin e projektit tuaj.
  • Duke dorëzuar foton ju jeni dakord të autorizoni festivalin Travel Fest Albania dhe entet e tij menaxhuese për ta shfaqur apo ekspozuar foton tuaj pa kufizime, nëpërmjet ndonjë rrjeti dixhital ose printim, për qëllime jo komerciale.
  • Fotografitë e konkursit duhet të dërgohen në formatin jpg/jpeg, 150-300 dpi dhe cilësi kompresimi 7-12, mundësisht me përmasa më të mëdha se 3500 x 3500 px dhe madhësia nuk duhet të jetë më e vogël se 8 Mb. Sa më i madh të jetë formati, aq më cilësore do të jetë paraqitja e fotos.
  • Disa modifikime/editime të lehta janë të pranueshme.
  • Regjistrimet janë përfundimtare dhe të pakthyeshme.
  • Aplikimi është i mundur edhe duke derguar email në: foto@travelfestalbania.com dhe nëpërmjet platformës FilmFreeway https://filmfreeway.com/TravelFestAlbania
  • Mund të dorëzohet më shumë se një fotografi për çdo autor.
  • Konkurimi nga aplikantë me banim në Shqipëri është falas.
  • Ndryshimet në rregullore mund të bëhen nga drejtuesit e festivalit në çdo kohë.
  • Afati i dorëzimit është 20.05.2023.
  • Me dorëzimin, aplikanti siguron se i ka lexuar, kuptuar dhe pranuar të gjitha rregulloret e konkursit.

  Aplikimet mund të dërgohen edhe:

  Çmimet e konkurimit për fotografi

  Do të vlerësohet me çmim fotografia më e mirë e festivalit dhe fotografia më e mirë në secilën kategori:

  • Fotoja më e mirë e peizazhit
  • Fotoja më e mirë për kafshë
  • Fotografia më e mirë Oqean/det
  • Fotografia më e mirë e jetës së qytetit
  • Fotoja më e mirë e ushqimit dhe pijes
  • Fotoja më e mirë e njerëzve
  • Fotografia më e mirë e udhëtimit
  • Fotografia më e mirë nga Shqipëria

  Fituesit e kategorive do të vlerësohen me certifikatë dhe do të promovohen nga Travel Fest Albania.

  Shënim: Regjistrimi i filmave konkurues mund të bëhet vetëm tek https://filmfreeway.com/TravelFestAlbania