Kirill Neiezhmakov – a stunning timelapse for Albania

Kirill Neiezhmakov Timelapse and Hyperlapse, who received the prestigious “Honorable Mention” for his film “Life in Supercell” at the second edition of Travel Fest Albania, has treated us to a breathtaking timelapse capturing his experiences in Tirana, Gjirokastra, and Durres during the festival. We extend our sincere gratitude to Kirill for sharing this stunning timelapse with us. Thank you, Kirill, for your remarkable contribution.

Click to watch the video (on Facebook): https://www.facebook.com/hyperlapsePro/videos/6085705468225834

///

Kirill Neiezhmakov, i cili mori çmimin prestigjioz “”Honorable Mention” për filmin e tij “Life in Supercell” në edicionin e dytë të Travel Fest Albania, na ka dhuruar me një video timelapse duke treguar përvojën e tij në Tiranë, Gjirokastër dhe Durrës gjatë qëndrimit në ditët e festivalit. Ne i shprehim mirënjohjen tonë të sinqertë Kirillit për ndarjen e këtij timelapse me ne. Faleminderit, Kirill, për kontributin tuaj të jashtëzakonshëm.